Translate

Timing is met Kentro en Cockpit klaar voor de toekomst

op 09 juli 2024 geschreven door Tania van Diest 5 min lezen

Succesvolle implementatie van een geïntegreerde oplossing

Persbericht – Timing is succesvol overgestapt van een multifunctionele ‘Alles-in-één’ oplossing naar specifieke software voor de frontoffice, de backoffice en finance. Een echte investering in de toekomst. Met de nieuwe geavanceerde softwareoplossingen Kentro en Cockpit legt Timing het fundament om haar positie in de uitzendmarkt verder te verstevigen en uit te bouwen.

Meer weten?

Wil je meer weten? Dan moet je bij onze specialisten Boy en René zijn.

Staaltje vakmanschap

Dat Timing kiest voor algehele vervanging van de gehele back-, mid- en frontoffice in één keer, is uniek in de flexmarkt. “Dit was een echt staaltje vakmanschap, we zijn enorm trots op de volledige implementatie van Kentro en Cockpit”, aldus Jurrie Jan Bruins, CFO van Timing. “Dit markeert een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. De samenwerking met Pivoton en RecruitNow in dit complexe project heeft met de inzet van hun teams en ons eigen team geresulteerd in een soepele overgang. We zijn ervan overtuigd dat deze software een significante verbetering betekent voor het optimaal kunnen matchen van kandidaten en het efficiënt kunnen voldoen aan de continu veranderende wet- en regelgeving. Kortom, dit is een grote stap vooruit voor de dagelijkse operatie en de efficiëntie van onze processen en daarmee onze klant- en flexkrachttevredenheid.”

Kwaliteit en maximale wendbaarheid

Na een intensief en zorgvuldig  implementatietraject maakt Timing de sprong die zij wilde maken. Jurrie Jan Bruins licht toe: “De combinatie van specifieke software biedt ons een nieuwe, betere systeemervaring gebaseerd op bewezen software. Hiermee hebben we ons hele proces beter gestroomlijnd. Van werving en plaatsing tot verloning en facturering. Door met specialistische partners samen de keten te verzorgen, verzekert Timing zich van kwaliteit en maximale wendbaarheid. De sterk verbeterde operationele efficiëntie gecombineerd met maximale commerciële slagkracht zorgt ervoor dat we veel beter kunnen inspelen op de steeds veranderende situatie in de arbeidsmarkt. En dat komt ten goede van onze flexkrachten en klanten.”

Toon meer
“De combinatie van specifieke software biedt ons een nieuwe, betere systeemervaring gebaseerd op bewezen software. Hiermee hebben we ons hele proces beter gestroomlijnd. Van werving en plaatsing tot verloning en facturering. Door met specialistische partners samen de keten te verzorgen, verzekert Timing zich van kwaliteit en maximale wendbaarheid. De sterk verbeterde operationele efficiëntie gecombineerd met maximale commerciële slagkracht zorgt ervoor dat we veel beter kunnen inspelen op de steeds veranderende situatie in de arbeidsmarkt. En dat komt ten goede van onze flexkrachten en klanten.” Jurrie Jan Bruins CFO

Rol van betekenis

Met RecruitNow, Pivoton en ook Planbition, levert zvoove NL het grootste deel van het landschap aan software met direct een aantal voordelen:

  • Efficiëntie en productiviteitswinst: Verbeterde operationele efficiëntie door geautomatiseerde workflows en realtime inzichten.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Intuïtieve interfaces die het gebruiksgemak voor de medewerkers verhoogt.
  • Betrouwbaarheid en maximale compliancy: De meest robuuste en betrouwbare mid- en backoffice die zorgt voor een altijd tijdige en foutloze verloning en facturatie.
  • Recruitment: Snellere en effectievere wervingsprocessen die leiden tot meer en betere plaatsingen en verhoging van tevredenheid bij zowel kandidaten als klanten.

 

Écht werk voor iedereen

Timing is al meer dan 30 jaar specialist in uitvoerend werk, écht werk, werk dat ertoe doet. Met ruim 25.000 flex- en payrollkrachten en meer dan 900 gemotiveerde medewerkers behoort Timing tot de top 3 grootste en meest succesvolle uitzendorganisaties van Nederland. Met elkaar zorgen zij ervoor dat werk voor iedereen werkt. De nieuwe systemen van zvoove gaan hier zeker aan bijdragen.

Meer weten over Cockpit?

benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bureau?

plan een gratis adviesgesprek in met onze specialisten Boy en René

direct inplannen

Gerelateerde artikelen

Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie

Rob van Arnhem: 'Wij beloven non-stop recruitmentinnovatie'

  • nieuws
Nieuwe trend bij uitzendbureaus de Artificial Intercedent

Nieuwe trend bij uitzendbureaus: de (A)rtificial (I)ntercedent

  • nieuws
Rik Verbrugge Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor AI

Rik Verbrugge: ‘Mensen matchen met banen is nog veel te complex voor A.I.’

  • nieuws